Bliv medlem!

Har du en islandsk hest, eller tænker du på at anskaffe en – bør du være medlem af Dansk Islandshesteforening!

Vi glæder os til at lære dig at kende!

I dag tæller Dansk Islandshesteforening mere end 8.000 medlemmer, som tilsammen har mere end 28.000 renracede islandske heste. Rundt omkring i landet findes 65 lokalklubber, som er tilknyttet Dansk Islandshesteforening.

Dansk Islandshesteforening løser mange forskellige opgaver. Nogle af de vigtigste er:

• er ansvarlig for avlsarbejdet.
  • afholder hvert år flere hingste- og hoppekåringer
  • uddanner både kåringsdommere og konkurrencedommere efter internationale regler.
  • afholder mange forskellige kurser og seminarer for medlemmerne
  • afholder hvert andet år aktivitetsuge for hele familien
  • afholder DM i RID, Alrid og Gæðingakeppni
  • sørger for, at konkurrencerytterne får forbedrede træningsmuligheder via undervisning og tilskud.
  • arbejder for adgang til naturen for heste og ryttere
  • arbejder for juniorernes muligheder for at udvikle sig
  • uddanner trænere og instruktørere efter internationale regler
  • har egen ridemærkeordning for islandske heste
  • udgiver 6 numre af medlemsbladet TÖLT om året
  • udgiver brochurer, bøger og andre tryksager om islandske heste
  • har, med støtte fra Miljøministeriet og Skov- og Naturstyrelsen, udgivet brochuren “Takt og tone for islandshesteryttere “
  • samarbejder med 65 lokalklubber for islandsheste over hele landet
  • har en DI Butik, hvor medlemmerne kan købe alle de ting, som foreningen eller den internationale islandshesteorganisation FEIF producerer
  • driver stambogskontor for islandske heste
  • har forsikringsordning for alle officials i forbindelse med stævner og arrangementer
  • har aftale med Koda / Gramex vedrørende musik-rettigheder ved stævner og arrangementer

Medlemskab
Du kan melde dig ind i Dansk Islandshesteforening ved henvendelse til vores sekretariat på Vilhelmsborg eller her på vores website.  Det er ikke muligt at deltage i arrangementer arrangeret af Dansk Islandshesteforening, hvis man ikke er personligt medlem af foreningen.

Medlemsskabet giver gratis adgang til den internationale database over islandske heste WorldFengur.

Så snart kontingentet er betalt, træder medlemskabet i kraft. Kontingentet følger kalenderåret. For at opnå stemmeret til generalforsamlingen, skal du dog være meldt ind inden d. 1. september.

Link til indmeldelse