Frilco Philippines Corporation

DM 2022: “Dejligt at se så mange på DIs stand”

Sekretariatet og Stambogskontoret skiftede Vilhelmsborgs vante rammer ud med Dyrskuepladsen i Herning. Det var en succes.

Af Kristina Christensen

Mellem udstillerteltene på DM pladsen i Herning kunne man i år finde personalet fra DIs sekretariat/Stambogskontor.

Så trængte man til et afbræk fra konkurrencerne, kunne man tage forbi det hyggelige hjørne DI´s Talk- og Kaffistofa.

Her var kaffe, gamle TÖLT-blade og lidt gratis plakater fra gemmerne. Du kunne også få en snak med Helle, Helle, Kristiane, Karina, Maiken og Terry.

Lørdag kl. 14. 00 var der DI Talk med dyrlæge Rikke Mark Schultz. Hun fortalte om den nyeste forskning om hestens bindevæv. Alle var velkomne og foredraget var gratis.

Hensigten med at lave et pop-up-sekretariat var at promovere Dansk Islandshesteforening samt møde landets islandshesteejere “ude i virkeligheden”. I teltet var der også mulighed for at få ordnet papirer og/eller registreringer.

Mange benyttede lejligheden til at få svar på spørgsmål om fx avl, hestehandel, WorldFengur, ejerskifte, pasudstedelsesprocedurer og andre formaliteter, som Stambogskontoret ekspederer til daglig.

– Så der var liv og glade dage i vores telt. Det var dejligt at se så mange i teltet komme forbi til en snak og for at sidde og hvile benene. Vi kommer helt sikkert til at gentage pop-up formatet, siger sekretariatsleder og Stambogsfører Kristiane Klindt, der sammen med resten af medarbejderne glæder sig over den store interesse, der var for at kigge forbi teltet.