Alrid 4 træningsstævne den 10. – 12. juli i Kompedal Plantage

10. - 12. juli 2020

Kompedalvej 13, 7442 Engesvang

http://xn--nkkvi-jua.dk/?p=8737

Nökkvi inviterer til Alrid 4 træningsstævne den 10. – 12. juli i Kompedal Plantage

Tænker du ALRID kunne være spændende og gerne vil prøve det af, så er chancen her til Nokkvi ALRID 4 trænings stævne. Vi tilbyder et trygt træningsstævne, hvor alle kan deltage og alle vil få en god og lærrigt oplevelse med hjem. Der vil ikke blive kåret en egentlig vinder af stævnet – da læring er i højsædet. Men alle får udleveret kritikker og oversigt over eventuelle fejl i terræn samt ved dyrlæge kontrol – og ikke mindst en roset som bevis for deltagelse i træningsstævnet. Udholdenheds- og terrænlydighedsruterne er i terrænet omkring Kompedallejren. Lydighed rides på opmærket 20×40 m græsbane, gangartsdisciplinen rides på ”primitiv” ovalbane opmærket på græsarealet begge i tilknytning til Kompedallejren og hurtighedsdisciplinen afvikles på 200 m grusvej tæt på stævnepladsen. Tilmeldingen åbner på www.sporti.dk: 1. maj kl. 1800. Tilmeldingen lukker den 1. juli. 2020, eller når der er fyldt op. Vi har plads til maksimalt 35 deltagere efter først-til-mølle-princip. Stævnet aflyses såfremt der ikke er minimum 30 deltager. Man kan ikke få refunderet startgebyr uden dyrlæge-/lægeerklæring, og der betales ikke refusion for tilkøb og Sporti-/betalingskortgebyr. Det er ikke muligt at sælge sin plads til anden side. Hver ekvipage skal medbringe en officiel stævnehjælper over 18 år. Hjælperen bliver tildelt opgaver ifm. stævnets afvikling, f.eks. forhindringsdommer, dommersekretær, ledvogter m.fl. Hver hjælper skal stå til rådighed mindst 1 hel dag. Medhjælpere har gratis forplejning og indkvartering hele weekenden. Startgebyr er 1200,- kr. pr. ekvipage (inkl. Sporti-gebyr og betalingskortgebyr). Dette inkluderer:

  • Forplejning:
    • Fredag aften. Lørdag: Morgen, Frokost, aftensmad. Søndag: Morgenmad, frokost og kaffe/the ad libitum hele perioden.
    • (Drikkevarer må gerne medbringes.)
  • Der overnattes i værelser i Kompedallejere – og stævneledelse fordeler pladserne således der bliver fyldt op.
  • Fold til hesten fra fredag aften til søndag; hegn og strøm medbringes på græsarealer omkring Kompedallejren.
  • Slutrengøring er også inkluderet i prisen – men ikke ”almindelig” oprydning den del hjælper vi alle hinanden med at løse.

Der er mulighed for følgende tilkøb: Hvis man ikke har en medhjælper, kan man betale sig fra det ved tilmeldingen (350,- kr). Overnatning: Fordelt på værelser i Kompedallejren ved stævneledelsens foranstaltning. Program: Tjek-ind er mulig fra fredag kl. 16.00 og skal være afsluttet ikke senere end kl. 2000. Der er ryttermøde fredag aften kl. 2000 og banegennemgang lørdag morgen kl. 0800. Tidsplaner og kort over udholdenheds- og terrænlydighedsruter vil være tilgængelige på opslagstavlen på stævnepladsen. Ved ankomst skal der forevises hestepas og vaccinationskort, og tro- og loveerklæring skal afleveres (findes på www.islandshest.dk). Det er rytternes eget ansvar at overholde gældende vaccinationsregler, som til D-stævner. Al ridning er på eget ansvar. Det er rytternes eget ansvar at overholde gældende regler for stævneridning under DI. Publikum er meget velkomment. Publikum har mulighed for at gå i terrænet og se hestene i aktion. Der kan købes mad, kage og kaffe/te Hjælp os med at dele denne fantastiske mulighed for at snuse til ALRID i et trygt læringsmiljø. Ved spørgsmål kontakt stævneledelsen: Vi glæder os til et fantastisk stævne! Med venlig hilsen Nökkvi