FEIF Youth Camp 2015

D. 28. juni 2015 tog fem danske piger afsted til FEIF Youth Camp på Reitschule Berlar i Tyskland; Emilia, Sophia, Julie, Louise og Silke.

Det blev en uge i selskab med andre unge islandshestefans fra flere af FEIFs medlemslande.

På FEIF Youth Camp er det sociale aspekt i højsædet, og denne gang var ingen undtagelse. Campen havde cirkus som tema, og hver dag blev der øvet cirkustricks frem mod det afsluttende show sidst på ugen. Udover at øve sig i menneskepyramider, høje stylter, jonglering, akrobatik og vandkamp i varmen blev der også tid til at besøge de forskellige lokale hesteattraktioner i området. Bl.a. var der besøg på den tyske internationale rideskole, hvor der bliver uddannet instruktører og lagt grundige avlsprogrammer – et kæmpe sted, med heste overalt! Området nær Berlar har tidligere været mineområde, og én af dagene var alle deltagerne nede i en sådan mine. På et besøg på et hestemuseum senere, kunne man også se hvordan hestene var blevet brugt i minerne. Alt i alt utrolig meget hestehistorie. – Og så var der også lige en tur i zoo og et smut i en forlystelsespark!

Der blev givet undervisning af de to dygtige topryttere, der holder til på Berlar: Jolly Schrenk og Silke Feuchthofen i løbet af ugen, og arrangeret en ridetur op i bjergene.

En helt fantastisk uge, hvor mange nye venskaber blev dannet på kryds og tværs!

Vi glæder os til FEIF Youth Camp 2017 i Belgien – se mere under menupunktet under Junior på hjemmesiden.