Frilco Philippines Corporation

Nu går det løs med billetsalg og tilmelding til DM!

Tilmelding og billetsalg til DM er ÅBEN!!

Med et mål om at gøre dette års DM til det hyggeligste nogensinde har DI og Tvistur sat alle sejl til, for at give både ryttere og publikum en stemningsfuld oplevelse!

Stemningen er sat med DM I HYGGE, og du kan opleve både store og små boder, et lille legeland for børn, udstillinger – og en hyggelig grill-aften lørdag aften for alle – ja, både ryttere og tilskuere har noget at glæde sig til!

DM er i år arrangeret af Dansk Islandshesteforening i samarbejde med Rideklubben Tvistur v. Svenstrup, Aalborg. Samarbejdet betyder sikkerhed for gode og kompetente frivillige hjælpere – hvor næsten 80 er i gang i de fire DM dage. Tvistur og de mange fantastiske frivillige skal allerede nu have en stor tak!

Ved DM står alt står åbent for ekvipagerne og intet er afgjort. DM er sidste mulighed for at gøre et godt indtryk på udtagelseskomiteen, som udvælger ekvipagerne til VM i Oirschot i Holland i uge 32, så nu er det nu!  Hele 80 ryttere har givet tilsagn om at deltage til VM, hvis det skulle lykkedes dem at indfri forventningerne. Kun ca. 13 sportsryttere kommer med. Målet er at tage så mange medaljer til VM som muligt.

DM2017 på de sociale medier
Køb din billet allerede nu og fortæl dine venner herom – del dine oplevelser, stemningen, smukke og seje fotos. Tag del i festen og vær med til at skabe det hyggeligste DM i Danmark ved at bruge disse hashtags #dmislandshest2017 og #dmihygge

Som en ekstra dimension findes den frivillige som har spredt mest hygge om søndagen ved præmieoverrækkelserne!

 

Du finder oplysninger om stævnet her:
DI´s facebookside under begivenheden: DM2017
DM´s egen hjemmeside: www.dm.islandshest.dk

Er du rytter? Tilmeld dig via Sporti lige her 

Er du tilskuer Køb dine billetter her

Vi glæder os til at se alle!!