Frilco Philippines Corporation

Islandske heste erobrer Nationalmuseet i Københavns Kulturnat

D. 13. oktober er der vikingeoplevelser for hele familien på Kulturnatten, når den stort anlagte forestilling Follow the Vikings besøger Nationalmuseet med lysinstallationer, røg, skuespillere, dansere og musikere.

Der er vikingehygge med bål og madboder i Palæhaven, og publikum bliver ført igennem en dramatisk fortælling, der tager udgangspunkt i skjalden Egil Skalgrimsons liv og historien om, hvordan han reddede sit eget liv – ikke med et sværd eller en økse – men med et skjaldekvad til hans store fjende Erik Blodøkse. I festsalen kan børn lave vikingehalskæder og deltage i børneaktiviteter, og hele aftenen er der mulighed for at komme med på highlight-omvisninger, hvor du kan opleve de bedst kendte fund fra danmarkshistorien.

Hanne Dueholm Nielsen deltager sammen med sine to islandske heste, 30-årige Stemma frá Strandarhöfdi og Sörli fra Efstadal I og sørger for, at den ægte vikingestemning breder sig.

-Det er ikke hver dag, man får lov at parkere Toyotaen og hestetraileren på Christiansborgs ridebane, så jeg glæder mig meget til at deltage fortæller Hanne, der bor til daglig på gården Krogagre.

Information
Kulturnat: Follow the Vikings
Nationalmuseet, Frederiksholms Kanal 12, 1471 København K
13. oktober kl. 18-24
Adgang med Kulturpas

Se mere her

/KC