Frilco Philippines Corporation

ISTØLT FREDERIKSHAVN og DI indgår aftale

 

Jóanis í Hoygardinum, Max Adelsbøll og Jan Michael Madsen

Jóanis í Hoygardinum, Max Adelsbøll og Jan Michael Madsen

Det foregår lørdag den 28. januar i Frederikshavn!

Et af vinterens højdepunkter er ISTØLT FREDERIKSHAVN – Gudernes hest på is er en stor og meget berigende oplevelse for hele familien. Det er show iblandet sport på samme tid. De bedste ryttere og heste i Skandinavien mødes og dyster om de mange flotte præmier, og alle i hallen har et mål med dagen: At få en god oplevelse, have det sjovt og blive lidt gladere!

Dansk Islandshesteforening har bemærket betydningen af Istølt Frederikshavns evne til at skabe synlighed for den islandske hest, senest ikke mindst pga det stærke TV-samarbejde som ISTØLT FREDERIKSHAVN har formået at udvikle. Det er derfor med stor glæde at DI har indgået en event-aftale med de to arrangører og primus motorer: Joanis i Hoygardinum og Jan Michael Madsen. Aftalen betyder bl.a. et samarbejde omkring forsikring, KODA rettigheder, kvalitet for heste, officials og ryttere, samt ikke mindst, fælles interesse i skabelse af synlighed for den islandske hest.

Formand i DI Mie Trolle udtaler: “ISTØLT FREDERIKSHAVN er jo et fremragende eksempel på den mangfoldighed og bredde, som vores hest tilbyder, men det har også været et eksempel på en aktivitet, hvor DI har haft det lidt svært ved at placere sig i forhold til. Var det show? Var det et stævne? Det ved vi stadigvæk ikke helt – måske begge dele – og det er jo egentlig heller ikke det afgørende, for det er et dejligt arrangement. Dem vil vi gerne have nogle flere af, så vi er glade for, at folkene bag ISTØLT FREDERIKSHAVN har valgt at tage tingene direkte up-front og indgå et formelt samarbejde. DI forpligtiger sig til at støtte op på de ting, vi nu engang kan, og som ISTØLT FREDERIKSHAVN heldigvis har set en værdi i. Arrangementet giver stor eksponering både i Danmark og udenfor vores grænser, og det drager vi alle sammen nytte af. Vi ønsker dem held og lykke med arrangementet”.

“I Frederikshavn er glæden over aftalen også stor”, fortæller Jan Michael Madsen. “Både Joanis og jeg er bare glade for at alle – både publikum, hesteejere og ryttere, med denne aftale med sikkerhed ved, at ISTØLT FREDERIKSHAVN er et kvalitets arrangement, som nu også DI bifalder udviklingen af. Der har helt fra start, i samarbejde med Frederikshavn Kommune, ligget en ambition med ISTØLT FREDERIKSHAVN, – nemlig at placere Frederikshavn på landkortet og give både lokale gode kræfter og islandsheste aktører fra resten af landet, – amatører såvel som professionelle, mulighed for at pege på et godt eksempel på en værdiskabelse, med islandske heste som vækstmotor og bosætnings incitament i yderregioner. Eksemplet kan potentielt med fordel anvendes i dialoger med politikere og forvaltninger andre steder.”

Se mere om arrangementet på dette link: www.istoelt.dk hvor du også kan købe billetter.