Frilco Philippines Corporation

Kommer du til Kåring 1? – Banerne er klar!

DI’s baner på Landskuepladsen i Herning, står klar til at modtage dig og din hest til kommende Kåring 1. d. 11. -14. maj 2017.
– Vi håber på mange fine heste og ser forventningsfulde frem til at møde noget af det bedste avl med deres dygtige avlere, fortæller kåringsleder Bjarne Poulsen.

Kåringen finder sted på de gode kendte faciliteter på Landsskuepladsen ved Messecenteret i Herning. Absolut sidste tilmeldingsfrist til kåring 1 i Herning er søndag den 30. april 2017, kl. 23.45. Se mere på sporti.dk her 

Det er også muligt for tilskuere at få en spændende oplevelse, og alle er velkomne. Hestene vil blive introduceret af speaker og især søndag d. 14. 5 kan du følge med i om hestene hæver deres bedømmelser i grupperidningen. Du kan også følge kåringerne online på DI-avls facebook side lige her

Er du udstiller/sponsor kontakt da Helene Soelberg  hs@islandshest.dk  tlf. 20164626 vedr. reservation af PR – Stand (indendørs/udendørs) og andre PR-relaterede forespørgsler.

Hvis du er tvivl om noget, kontakt da endelig sekretariat@islandshest.dk, tlf. 87475075, samt kåringsleder, Bjarne Poulsen. tlf. 22165190, som vil kunne være behjælpelig med spørgsmål.