Frilco Philippines Corporation

Kompedal – lige i hjertet!

Lige midt i Jyllands hjerte har adskillige frivillige i disse dage travlt med at gøre klar til det helt store ryk-ind lørdag i forbindelse med afholdelsen af DI´s traditionsrige aktivitetsuge i Kompedal fra d. 15-22.juli.

En uge hvor hygge, fællesskab og gode oplevelser er i højsædet. En uge, hvor der venter oplevelser og udfordringer for både skovtursrytteren og den mere ambitiøse rytter. Hvor hele familien kan være med og hvor man sammen kan opleve den skønne natur, der indbyder til fantastiske ture både med guide og på egen hånd.

-Hestene skal være på Grathe Hede ca. 1 km fra lejren. Der bliver fællesfolde for hhv. hopper og vallakker og separatfolde. Lige nu gælder det forberedelserne med at lave lejren, fortæller Teia Melved Stennevad, der er PR-ansvarlig for Aktivitetslejren i Kompedal.

-Der klargøres i køkkenet, laves aktivitetslister, sættes telte op, herunder et fællestelt, der kan rumme alle deltagende, der laves folde og trækkes vand og strøm til foldene.

-Når deltagerne kommer i morgen lørdag, bliver vi over 200 mennesker og 170 heste, som sammen skal nyde en uge i Kompedal plantage. Ugen slutter med en stor fest for alle deltagere med festmenu og musik samt diverse indslag baseret på ugens mange aktiviteter.

-Vi har et omfattende udvalg af aktiviteteter, og der er kommet yderligere aktiviteter til pga. stor efterspørgsel herunder ekstra undervisning, ølsmagning m.m, fortæller Teia.

 

Hop ind og følg med på Kompedals egen facebookside lige her

Du kan se hele det omfattende program her – der er virkelig en fantastisk uge i vente for de mange deltagere!

/KC