Frilco Philippines Corporation

Stærkt talent- og elitearbejde: Ny plan for unge ryttere

Dansk Islandshesteforening ønsker at tage dansk islandshestesport til nye højder gennem et stærkt og målrettet talent- og elitearbejde

Målet er at sikre en kontinuerlig, positiv udvikling og tilgang af særdeles konkurrencedygtige danske ekvipager.
Eliteudvalget har derfor ændret på strukturen for elitegrupperne. Tanken er at favne en lidt større del af de talentfulde ekvipager uden at miste fokus på topeliten.

I første omgang er der sat fokus på ungdomseliten med et omfattende eliteprogram.

Elitesamlinger

Det er vigtigt at bemærke, at elitesamlingerne for ungdom på ingen måde skal konkurrere med de enkelte rytteres nuværende træner, men skal ses som et supplement – og deltagelse vil som udgangspunkt være en forudsætning for at kunne udtages til landsholdet i sporten.

Christina Johansen som tovholder

Talent og elitearbejdet dækker både sport og gædingakeppni og de fire planlagte ungdomselitesamlinger er fælles for sports- og gædingaryttere. Christina Johansen er tovholder på ungdomselitearbejdet for sportsryttere og Eyvindur Hrannar Gunnarsson er ungdomsansvarlig for gæðingakeppni.

Læs mere om de fire ungdomselitesamlinger HER på DI’s hjemmeside.

sponsorarbejde i gang

Eliteudvalget arbejder hårdt på at samle sponsorer og elitesamlingerne er som udgangspunkt gratis at deltage i bortset fra udgifter til transport til og fra samlingerne.

Det vil fremover koste et beløb at være en del af elitegruppen. For det beløb får man adgang til elitesamlinger og betalingsfri tilkendegivelse til landsholdet.

Tilmelding via sporti

Tilmeldingen til elitegrupperne vil foregå på SPORTI, og man kan tilmelde sig nu. Medlemskabet går fra perioden 1. november til 31. oktober.

Du tilmelder dig lige præcis her!

Elitegrupperne på islandshest.dk

De nye elitegrupper vil fremgå af DI’s hjemmeside, og invitationer til de første elitesamlinger bliver sendt ud på baggrund af tilmeldinger til de nye elitegrupper. Den første ungdomssamling er 11. december 2021 og der sendes invitationer ud i starten af november.

Har du spørgsmål til elitearbejdet er du velkommen til at sende en mail til eliteudvalg@islandshest.dk

Topfoto: DM 2021, fotograf: Sasha Nellemose