Frilco Philippines Corporation

Ny registrator

Vi har fornøjelsen at kunne præsentere Karina Hjorth, som vores nyansatte registrator på Stambogskontoret.

Den 2. april opslog vi stillingen som Registrator på Stambogskontoret, og vi fik et overvældende stort antal gode, kvalificerede ansøgere.

Efter en række samtaler faldt valget på Karina Hjorth, som selv er passioneret avler og rytter gennem mange år. En del af jer vil kende hende, som den ene del af makkerparret bag nyhedssitet fritoelt.dk, som var aktivt i 00’erne. I den samme periode har Karina også skrevet artikler, som blev bragt i magasinerne Islandshesten, HESTAR og Eidfaxi. Karina har også været frivillig i DI ved store begivenheder, så hun kender hesteverdenen og organisationen fra flere sider.

Professionelt er Karina laborant og har arbejdet som forskningslaborant på Aarhus Universitet’s afdeling for Molekylærbiologi og Genetik. Herfra er hun vant til at arbejde med mange registreringer og store datamængder samt levere professionel kundeservice.

Vi er utrolig glade for at kunne tiltrække og ansætte Karina med alle de kompetencer, hun har og vi glæder os meget til hun starter her på Stambogskontoret den 1. juli.

Karina glæder sig også til at starte, og siger: ”Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at arbejde på Stambogskontoret og glæder mig meget til at komme i gang. Jeg har haft islandske heste siden ´96, og jeg har avlet de sidste 15 år. I dag har jeg en lille flok på 9 heste, som består af avlshoppe, afkom og tre rideheste. Jeg håber, at min egen erfaring som hesteejer og avler kan medvirke til, at jeg kan give en virkeligt god service til alle avlere og ejere af islandske heste.”

Med ansættelse af en registrator er den daglige bemanding på Stambogskontor og Sekretariat ved at være på plads.