NYHEDER

14/10-2021

Young Leader Seminar i Wien

Er du mellem 18 og 26 år? Har du lyst til at møde andre hestetosser, og er du interesseret i at netværke med hestevenner online? Kom med på FEIF YL (Young Leader) seminar!

– Denne begivenhed vil inspirere dig til, hvordan du præsenterer dig selv online, og hvordan du kan udnytte styrken i sociale netværk ansvarligt og effektivt.

HVORNÅR?

Endags online begivenhed den 21. november 2021. Derefter kommer der et FEIF YL seminar den 1.-3. april 2022. Du bør deltage i begge arrangementer, for de supplerer hinanden perfekt.

HVOR foregår FEIF Young Leader Seminarerne?

– Online fra din skærm d. 21. november på mødeplatformen ZOOM.
– Og i en af Europas smukkeste byer i Wien d. 1. – 3. april. VIENNA (JUFA Hotel Wien-City).

HVAD handler det om?

Temaet er stærke digitale, sociale netværk i hesteverdenen. Det handler om, hvordan man holder forbindelsen online, for corona-pandemien har om noget vist os, hvor vigtigt det er at bruge sociale netværk effektivt og ansvarligt. Med social distancering bliver det endnu sværere at nå ud til unge for at motivere dem til gruppeaktiviteter f.eks. en gruppetur.

HVEM?

Hvis du er mellem 18-26 år, nysgerrig og interesseret hestefællesskaber, er seminaret noget for dig. Du kan se frem til en weekend fyldt med sjove aktiviteter og foredrag af vores gæstetalere Sigrid Brandstätter og Daniel Brandel. Forbered dig på nyttig viden og sjove, praktiske aktiviteter.

HVORDAN?

Se mere på Instagram og FEIF´s hjemmeside.