NYHEDER

30/8-2018

Årets bogudgivelse: “Gudernes heste i Danevang, Dansk Islandshesteforenings 50 års jubilæum 1968 – 2018”

Forudbestil din udgave allerede NU!
Det er med stor glæde, at datoen for udgivelsen af Dansk Islandshesteforenings 50 års jubilæumsbog nu kan offentliggøres! Bogen udgives i forbindelse med arrangementet “Islandske heste i byen” på Nordatlantens Brygge d. 21. 10.

Bogen hedder…
Et jubilæumsbogudvalg har arbejdet med indsamlingen af mange fantastiske historier, som det rige foreningsliv i DI gemmer på. Det har resulteret i en rigtig coffeetablebook fyldt med billeder og fortællinger – om vores historie, vores liv med heste, avl af vores heste og den islandske forbindelse.  Bogens titel er “Gudernes heste i Danevang, Dansk Islandshesteforenings 50 års jubilæum 1968 – 2018”. Den er 152 sider indbundet.

Mange bidrag til jubilæumsbogen
Kari Baklund har redigeret bogen i samarbejde med Rita Geertz og grafisk designer Stine Sandahl. Bogen handler ikke så meget om det faglige, men mere om de oplevelser og glæder, der følger med, når man har islandske heste i sit liv.

Bogen er blevet til under fem overskrifter:

Vores historie
Hvordan startede det? Fortællinger fra foreningens spæde begyndelse. 50 års foreningsliv vist i en tidslinje over milepæle i vores historie.

Vores hest
En opdateret og lidt poetisk racebeskrivelse. Vores sunde heste. Vores nøjsomme heste. Betydningsfulde heste i sport og avl igennem 50 år.

Vores liv med heste
Fortælling af børnebørn af Dansk Islandshesteforening. Indsamling af gødningsprøver og herligt tidsspilde. Hvad man kan lære om ledelse på Nørre Wosborg. Udviklingen i ridningen og træningen over 50 år.

Avl af vores heste
Glæden, når føllet endelig er der. Avlsarbejdet ved foreningens ”skrivebord”. Tanker fra den islandske avlsleder. Jubilæumshilsen fra SEGES.

Den islandske forbindelse
Vores fælleshistorie med Island. Vikingerne.

Sange fra vores sangbog
Udpluk af de sjoveste lejlighedssange.

Læs mere og forudbestil bogen lige her