NYHEDER

24/9-2020

Æresmedlem i DI Rita Geertz er gået på pension

 

Den. 20. august modtog Rita Geertz blomster fra Dansk Islandshesteforening i anledning af sin sidste arbejdsdag på sekretariat. Rita er gået på pension ved udgangen af august.

Gennem 10 år har Rita virket som registrator på stambogskontoret og som uddannelseskonsulent i Dansk Islandshesteforening.

Udover sit stærke engagement på Stambogskontoret/Sekretariatet har Rita også bidraget med en utrættelig energi som frivillig i Dansk Islandshesteforening. Senest som frivillig organisator af DI talks – foredragsrækken, der afholdes under Icehorse Festival.

-Rita har været der ligeså længe, jeg kan huske. Hun er altid klar, og hun kan simpelthen ikke lade være. Hun er loyal, omgængelig, tilgængelig og hjælpsom. Hun har en stor drivkraft med en stor idérigdom. Hun kender DIs historie, og hun deler gerne ud af den. Hun har gjort en kæmpe arbejdsindsats i DI uddannelse, været aktiv i det politiske arbejde og et særdeles stort aktiv på sekretariatet/Stambogskontoret. Jeg vil ønske Rita det allerbedste fremover, lyder det fra formand Mie Trolle.

DI Talks 2021, der også afholdes under VM, slipper Rita ikke helt, og hun er også stadig aktiv i DIs uddannelses-arbejde.

-Det synes jeg, viser Rita, som den sande ildsjæl hun er og altid har været, afslutter stambogsfører og sekretariatsleder Kristiane Klindt, med en stor tak til Rita for hendes uegennyttige og mangeårige virke for den islandske hest. Vi ønsker Rita en herlig pensionist-tilværelse fuld af hendes skønne islandske heste – og hendes anden familie!