NYHEDER

7/5-2021

DM i Sport 2021 flyttes fra Landsskuepladsen i Herning til Svenstrup v. Aalborg

Tvisturs baneanlæg i Svenstrup v. Aalborg bliver nu rammen om hestefest til DM i Sport 2021!  Foto: Andreas Hejndorf

// Opdatering pr 12. maj: Artiklen er opdateret med en præcisering af, at DM flyttes af økonomiske årsager. Disse årsager har ikke med udgifter til Landsskuet at gøre. Det var således en fejl, at det tidligere i artiklen kunne opfattes således, og Dansk Islandshesteforening vil gerne udtrykke meget stor beklagelse overfor Landsskuet i den forbindelse.

Beslutningen er taget i fællesskab af DI’s bestyrelse, sportskomiteen og arrangørgruppen for DM i sport 2021.

Vi glæder os til at se ryttere og forhåbentligt mange tilskuere til DM i sport – under hensyntagen til Covid-situationen.

Det er besluttet at flytte DM i Sport til Tvisturs baneanlæg i Aalborg. Stævnet vil fortsat blive afviklet d. 7.-11. juli, således som det oprindeligt var planlagt.

I Aalborg vil arrangørteamet skabe super-hyggelige rammer for DM i Sport 2021, selvfølgelig under hensyntagen til de gældende Covid-restriktioner. Vi trænger alle til en rigtig hestefest, og arrangørteamet er opsatte på at skabe en fantastisk stemning både på pladsen og hjemme i stuerne via livestreaming.

Hvordan konceptet helt konkret bliver i forhold til tilskuere og campingmuligheder vender vi tilbage med hurtigst muligt.

Argumentet for at afholde DM i Sport i Herning var, at rytterne skulle have mulighed for at ride på VM-banen. Men da VM desværre blev aflyst, er dette hensyn ikke længere aktuelt.

Begrundelserne for at flytte DM i Sport til Aalborg er derfor at det sikrer, at mesterskabet kan gennemføres økonomisk rimeligt både for rytterne og DI. Det betyder, at deltagergebyret bliver væsentligt lavere.

Det er besluttet at fastholde tidligere udmeldte tidspunkt for afholdelse af DM i Sport af hensyn til rytternes forberedelse, fremfor at flytte det til august, hvor der er færre Covid-restriktioner.

Ovenstående beslutning er taget i fællesskab af DI’s bestyrelse, sportskomiteen og arrangørgruppen for DM i sport 2021. Det er også besluttet, at et evt. overskud fra DM går til DIs junior arbejde.

Med venlig hilsen

DIs bestyrelse, sportskomiteen og arrangørgruppen for DM i Sport 2021.