NYHEDER

20/1-2021

Dansk Islandshesteforening og Dansk Hesteforsikring forlænger atter samarbejdet

Ny sponsor- og samarbejdsaftale ligger fast for de næste fem år

Det er med stor glæde, at Dansk Hesteforsikring og Dansk Islandshesteforening kan offentliggøre, at Dansk Hesteforsikring fortsætter som hovedsponsor for foreningen frem til den 30. september 2025.

Dansk Hesteforsikring har været hovedsponsor for foreningen siden 2008.

Sekretariatsleder i Dansk Islandshesteforening, Kristiane Klindt fortæller:

-Vi har haft et godt samarbejde om den nye kontrakt. Det har været en god proces. Nogle forhold i foreningen har forandret sig, og kontrakten har skullet tilpasses de nye forhold. Lige før jul skrev alle parter under på kontrakten, som løber helt frem til oktober 2025.

-Når stævnerne kommer i gang igen, vil I derfor fortsat se Dansk Hesteforsikrings bannere derude. I vil også kunne se Dansk Hesteforsikrings logo på både hjemmesiden islandshest.dk og det nye online site for TÖLT-magasinet samt på introen til vores e-learning-kurser.

-Vi ser frem til det fortsatte gode samarbejde, siger Kristiane, mens hun opfordrer de af medlemmerne, der ikke har deres hesteforsikringer hos Dansk Hesteforsikring til at overveje at støtte en af foreningens hovedsponsorer – og på den måde også være med til at bakke op om det gode samarbejde, afslutter hun med et smil.

Afdelingschef i Dansk Hesteforsikring Merete Leth Keller udtaler:

-Vi er meget glade for at fortsætte vores samarbejde med Dansk Islandshesteforening. Interessen for islandske heste er fortsat stigende og ikke mindst i disse tider er det en dejlig tid, der kan tilbringes med hesten i den fri natur eller på banerne.

-Vi er glade for at kunne støtte foreningen til gavn for både breddeaktiviteter, nye kurser og sporten, som hvert år udvikler sig.

Dansk Islandshesteforening sender en stor tak til Dansk Hesteforsikring for deres vilje til at støtte foreningen og dens arbejde og dermed virke positivt for den islandske hest i Danmark.

Evt. spørgsmål vedr. denne pressemeddelelse kan rettes til sekretariatsleder Kristiane Klindt, Dansk Islandshesteforening på tlf. 87 47 50 75 og afdelingschef i Dansk Hesteforsikring, Merete Leth Keller tlf. 40 62 19 10.

Vilhelmsborg, 14. januar 2021

Introfoto: Horses of Iceland