NYHEDER

19/10-2022

Deltager du virtuelt eller fysisk? Husk at sætte kryds 

Nu er der åbnet op for tilmelding til DIs generalforsamling. Når du tilmelder dig, skal du huske at sætte kryds ved enten virtuel eller fysisk deltagelse.

Alle skal stemme virtuelt

Som noget nyt skal alle stemme virtuelt, også selvom de er fysisk til stede på Dalum Landbrugsskole. Husk derfor at medbringe en computer, iPad eller mobiltelefon, der kan kobles op til stedets trådløse netværk, så du kan afgive din stemme. Glemmer du det, kan du ikke stemme!

Alle, der er tilmeldt generalforsamlingen vil et par dage inden generalforsamlingen modtage et link til et afstemningsmodul. Medbring et device, som kan tilgå linket.

De, der har tilmeldt sig som virtuelle deltagere, modtager herudover et link til deltagelse.

Vi har ikke prøvet dette format før, og vi kan ikke give jer alle detaljer nu, men vi ved, at selve mødet vil komme til at foregå via Zoom. Afstemningsmodulet har vi tilkøbt, sådan at vi er sikre på, at afstemningerne kommer til at køre rigtigt både demokratisk og GDPR-mæssigt.


Husk som klubdelegeret:

Islandshesteklubberne skal senest den 1. november skriftligt indrapportere navnene på deres delegerede medlemmer, for at de delegerede kan udøve stemmeretten. Hver islandshesteklub kan stille med én delegeret. Én delegeret kan kun repræsentere én klub.

Er du klubdelegeret og personligt medlem af DI, skal du først tilmelde dig som personligt medlem af DI og derefter tilmelde dig igen. Denne gang som delegeret for din klub – du skal altså udfylde en tilmelding af to omgange.

Er du klubdelegeret og ikke personligt medlem af DI, skal du udelukkende tilmelde dig som delegeret for din klub.

Find tilmeldingen på sporti.dk HER

 

Årets Generalforsamling afholdes på

Dalum Landbrugsskole, Afd. Dalum
Landbrugsvej 65
5260 Odense S