NYHEDER

1/2-2019

Islandshesteklubben Faxi igen med flot donation til Hedeland!

Foto: Uddrag af Fondsansøgningsmateriale udarbejdet på foranledning af Hedelandsudvalget, Projekt Hedeland.

Lokalklubben Faxi har ligesom i 2018 besluttet at donere kr. 20.000,- til projekt Hedeland.

-Faxi afholdte generalforsamling d. 19/1 og her besluttedes en donation møntet på udgifter til en opvarmningsbane på Hedeland, fortæller Faxis formand Nete Jørgensen.

-Jeg er en stolt formand, som endnu engang har opbakning fra Faxis medlemmer til at donere til foreningens projekter. Faxi håber at kunne sende et signal til de øvrige klubber på Sjælland om at støtte op omkring udgifterne til den nu allerede anlagte og næsten færdiggjorte opvarmningsbane, uddyber Nete Jørgensen og henviser til, at den endelige finansiering af opvarmningsbanen i hovedsagen er et anliggende for de sjællandske klubber, sponsorer og andre private donationer.

-Anlæggelsen af opvarmningsbanen skulle nødvendigvis foregå i samme arbejdsgang som anlæggelsen af gædingakeppnibanen, da efterfølgende jord- og anlægsarbejde ville ødelægge den nyanlagte gædingakeppni-bane med en klart højere udgift til følge, forklarer formand for Hedelandsudvalget Leif Andersen.

Bestyrelsen i DI har med glæde modtaget beskeden fra Faxi og ser frem til at de nye baner kan indvies til glæde for medlemmerne. Leif Andersen fortæller, at det nu ligger fast, at indvielsen finder sted 2. påskedag 2019.

/KC