NYHEDER

12/5-2022

DI og DRF taler rytternes sag på Naturmødet i Hirtshals

Naturmødet er tilbage. Dansk Islandshesteforening og Dansk Rideforbund er med. Generelt kan det for ryttere give god mening at bruge tid på Naturmødet i år

Af Kristina Christensen. Foto: Kristina Christensen og Naturmødet Presse.

Det hele sker i Hirtshals i dagene 19.-21. maj under temaet “Bro eller barriere”. Du finder Dansk Islandshesteforening og Dansk Rideforbund i Friluftslivets Telt på stand 52 sammen med en række andre friluftsforeninger.

I teltet er Dansk Islandshesteforening til stede alle dage repræsenteret ved formand for Natur- og Breddekomiteen, Caroline Seehusen.

Torsdag og fredag kan du møde projektleder for Ridespor-danmark.dk Tove Urup Madsen ligesom Dansk Rideforbunds naturkonsulent Lars Bruun er repræsenteret i teltet lørdag.

Kom med til debat om fredagen

DI og DRF har sammen med DIF reserveret Friluftslivets Telt til drøftelser omkring adgang til naturen sidst på eftermiddagen fredagen d. 20. maj umiddelbart efter, at der i det store telt – Thunderdome – drøftes hvorledes Naturnationalparkerne kan blive en succes.

Derudover er der rigtig mange adgangsdebatter på Naturmødet som er interessante for Dansk Islandshesteforening, DRF og Ridespor.dk at deltage i ved at stille spørgsmål til panelerne og kommentere, dér hvor det giver mening.

Hvor finder du os?

Sammen med en række medlemsorganisationer har Friluftsrådet lavet Friluftslivets Telt, hvor der vil være en række oplæg, debatter og arrangementer. Teltet har stand nummer 52 (Se kort).

Program
Gå til programmet for Friluftslivets telt HER

Læs også: De kæmper for adgang til naturen

Læs også: Flere artikler på magasinettolt.dk om adgang til ridning i naturen

Introfoto: Caroline Seehusen nr 2 fra venstre og Tove Urup Madsen nr. 3 fra venstre på Naturmøde 2019.