NYHEDER

13/2-2020

DI TALKS – oplev tre verdensmestre og store avlskapaciteter!

 

Nu er programmet klar for de populære DI TALKS ved Icehorse Festival d. 2.-5. april 

Af Kristina Christensen

For tredje år i træk inviterer Dansk Islandshesteforening til DI TALKS.

Den 2.-5. april 2020 danner MCH Messecenter Herning rammen om verdens største indendørs islandshestekonkurrence. Samtidig byder Dansk Islandshesteforening indenfor til en foredragsrække tilrettelagt for en bred tilhørerskare indenfor spektret at holde, ride og omgås islandske heste.

Tre verdensmestre
Som noget nyt i år præsenteres formatet SamtaleSalon. Oplev bl.a. regerende verdensmester i T1, Jóhann R. Skúlason dele ud af sine personlige oplevelser i samtale med Kari Baklund, forfatter til DIs store 50 års jubilæumsbog. De to danske regerende verdensmestre i henholdsvis 5.1 og T2 Jón Stenild og Julie Christiansen afholder begge oplæg om vejen til mesterskabstitlen.

Noget af en avlskapacitet!
Gå heller ikke glip af muligheden for at opleve den islandske avlsleder, kåringsdommer, forsker og medlem af FEIF´s avlskomité Þorvaldur Kristjánsson fortælle om ændringer i avlsmål og bedømmelseskriterier, der for nyligt blev vedtaget ved FEIF-konferencen.

Program

 

Fyrige heste og fordybelse i pauserne
Det hele foregår i tilknytning til Messecentrets hal M. Der er fri adgang til DI TALKS for alle, der har indløst billet til Icehorse Festival. Personlige medlemmer af Dansk Islandshesteforening har også adgang, selvom de ikke har indløst billet til festivalen. (Henvend dig i indgangen). Skynd dig at sikre dig din billet nu til 4 dages hestefest med indlagt mulighed for at blive klogere på den islandske hesterace!

Billetter købes her: https://www.sporti.dk/ticket.php?e=89

Se mere på: www.icehorsefestival.com

Icehorse Festival har eventaftale med Dansk Islandshesteforening.