NYHEDER

6/3-2019

DI talks til Icehorse Festival – et stævne i verdensklasse

Den 4.-7. april 2019 danner MCH Messecenter Herning rammen om verdens største indendørs islandshestekonkurrence.  Eliteryttere og heste fra hele Nordeuropa mødes, ligesom tidligere verdensmestre og nordiske mestre vil være at finde på banen. Stævnet har både DRL  og WRL status, så her kæmpes både om nationale placeringer og internationale placeringer i toppen af verdensranglisten.

Sidste års Icehorse Festival var den første af slagsen, og arrangørerne bestemte hurtigt at gentage succesen i 2019. I år vil der – ud over gangarts- og tøltklasser i både sport A og sport B – være klasser for helt unge heste: De såkaldte “Futurity”-klasser, hvor 5- og 6-års heste bliver vist frem i en blanding af sportsklasse og show.

Fyrige heste og fordybelse i pauserne
I tilknytning til Messecentrets hal M findes også 3.000 m2 med shoppingmuligheder blandt over 50 forskellige udstillere. Desuden afholder Dansk Islandshesteforening igen i 2019 den omfattende foredragsrække DI Talks her, og der er fri adgang for alle, der har indløst billet til Icehorse Festival. Personlige medlemmer af Dansk Islandshesteforening har også adgang, selvom de ikke har indløst billet til festivalen. De skal henvende sig i indgangen. Hver dag er der også mulighed for at deltage i rytteryoga og rytter-rytmik.

Strøet ud over de fire dage vil der også være indlagt overraskelser i form af forskellige shows og indslag. Præcis hvad der er i vente forbliver en hemmelighed lidt endnu. Har du endnu ikke købt din billet til skønne dage rundt om og med den islandske hest, dine  islandshestevenner og bekendte, så klik her for at komme til billetsalg.

Program for DI Talks

 

Icehorse Festival har eventaftale med Dansk Islandshesteforening.

/KC