NYHEDER

5/2-2019

DI Uddannelse: Efterspurgt pasunderviser kommer til DK igen!

Det er igen lykkedes for DI-Uddannelse at kunne udbyde et paskursus for alle interesserede DI medlemmer med den efterspurgte Steini Björnsson, der er underviser og pasekspert på Hólar.

Kurset foregår d. 15.-16. marts på Vilhelmsborg.

Steini er vant til at undervise heste og ryttere på alle niveauer. Han kan derfor tilrettelægge undervisningen for både vante pasryttere, som vil have finpudset teknikken, og for helt nye pasryttere, som aldrig har lagt hesten i pas før.

På dette kursus kan alle være med. Kurset vil bestå af undervisning fra morgen til aften i form af praktisk pasundervisning på kursistens egen medbragte hest, teoriundervisning og videogennemgang. Steini underviser på let forståeligt engelsk.

Det er muligt at tilmelde sig som tilskuer, med fri adgang til begge dages praktiske rideundervisning, som foregår i den store ridehal på Vilhelmsborg. Kaffe er inkluderet.

Læs omtale af Steini Björnssons sidste paskursus lige her


Tilmelding
Tilmeldingsfristen er d. 14. februar 2019. Du tilmelder dig og kan læse flere praktiske oplysninger på sporti.dk lige her

Ann Marie Vestergård i flot stil i den store hal i Vilhelmsborg, da Steini sidst afholdte kursus for DI-medlemmer i oktober 2018. Foto: Mie Ravn.