NYHEDER

10/11-2021

Her er DI´s næstformands-kandidat: Charlotte Vestergaard

Charlotte Vestergaard er Dansk Islandshesteforenings kandidat til posten som næstformand.

Charlotte skriver:

“Min motivation for at stille op til bestyrelsen i Dansk Islandshesteforening, er at være med til at styrke
organisationen bag vores fælles interesse for de islandske heste.

Jeg vil gerne bidrage til, at foreningen udvikler sig og bliver endnu mere relevant og vedkommende for medlemmerne og lokalklubberne.
Foreningen er hovedsageligt båret af frivillig arbejdskraft og alle de meget dygtige mennesker, der rundt omkring i landet lægger mange, mange timer i , at der fx kan afvikles aktiviteter, stævner, kåringer og meget mere for os alle sammen.

Jeg har KÆMPE respekt for det arbejde og vil gerne understøtte, at vi bliver endnu flere, der tager aktivt del i dette arbejde.

Lidt om min baggrund

Jeg er 45 år gammel, bor i Aalborg og har 3 børn. Jeg er læreruddannet og arbejder pt som specialkonsulent i Aalborg Skoleforvaltning.
Jeg har altid haft en stor interesse for ridning og fællesskaber omkring heste. Tidligere har jeg redet dressur og har arbejdet både i Danmark og særligt i Tyskland en del år som berider.

Men da min ældste datter for ca. 10 år siden begyndte at ride på Nordjysk ridecenter, fik jeg langsomt øjnene op for den islandske hests kvaliteter som en alsidig og powerfuld ridehest og det helt unikke miljø, der er omkring hestene.

I dag er ridning af og fællesskabet omkring de islandske heste prioriteret højt i mit liv – en interesse jeg heldigvis deler med mine døtre.
Jeg har de sidste 3 år været medlem af bestyrelsen i rideklubben Tvistur og her været medarrangør af mange forskellige aktiviteter og stævner.