NYHEDER

25/5-2018

DIs projektleder deltager på Naturmødet

Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen. Naturmødet afholdes for tredje gang den 24.-26. maj 2018. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

Naturmødet er vind i håret og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkefest . Naturmødet er – ligesom naturen – for alle, og sammen sætter deltagerne dagsordenen for naturdebatten i Danmark.

DIs projektleder for projekt ”NATURSPOR – Ridning i naturen” Tove Urup Madsen sender her en lille hilsen fra Hirtshals, hvor hun deltager i forskellige møder.

Tove Urup Madsen er projektleder for projekt ”NATURSPOR – Ridning i naturen”. Hensigten med projektet, som Danmarks Idrætsforbund og Dansk Ride Forbund udpegede Dansk Islandshesteforening til at varetage i de kommende 4 år, er at skabe forbedret adgang for rytteres udfoldelsesmuligheder i naturen.

– Jeg har været til møde med forsvarsministeriet om rekreativ – herunder ridning – brug af deres arealer. Nu skal der laves lobbyarbejde for at bedre natur- og motionsrytteres muligheder for ridning.

/KC