NYHEDER

17/12-2019

DM 2020 – Kom helt tæt på og få nye islandshestevenner!

 

DM-udvalget og Dansk Islandshesteforenings sportskomité glæder sig til at byde alle velkommen til et forrygende DM i Sport og Gæðingakeppni på Hedeland i 2020. Stævnets Facebook-side og oplysninger om hvordan du bliver frivillig er netop blevet offentliggjort. 

Af Kristina Christensen

Facebooksiden DM i sport og gæðingakeppni 2020 –og DM 2020 i det hele taget – drives af frivillige, der glæder sig til at gøre deres absolut bedste for at gøre arrangementet til en succes! Du kan følge med og spred endelig budskabet ved at like og dele siden med dine islandshestevenner.

DM2020-udvalget har de sidste måneder arbejdet på højtryk for at få faciliteter til DM-ugen på plads. Her glæder man sig til at byde en masse skønne heste, dygtige ekvipager og glade publikummer velkommen til en hyggelig DM-uge i det naturskønne Hedeland.

-Vi planlægger noget af en fest! Derfor hører vi også gerne fra dig allerede nu, der kunne være interesseret i at være frivillig – vi garanterer hyggeligt samvær, god stemning og – ikke mindst – et brag af en rytterfest, forlyder det fra DM-udvalget.

Skriv til tw@islandshest.dk, emg@islandshest.dk eller nete64jo@gmail.com, hvis du har lyst til at være med på holdet.