NYHEDER

13/7-2018

DM i fællesskab, frivillighed og foreningsliv

Over 110 frivillige hjælpere er tjekket ind og arbejder på højtryk for at skabe gode rammer ved ét af årets højdepunkter for islandshesteelskere, nemlig DM. I selskab med over 270 ekvipager, venter der de mange hjælpere solrige oplevelser på og omkring sports- og gæðingakeppnibanerne.

DM afholdes i dagene 12.-15. juli på Landsskuepladsen i Herning. Det er Dansk Islandshesteforening og den nordjyske lokalklub Tvistur, der organiserer årets DM. Det ville ikke kunne lade sig gøre uden de mange hjælpende hænder, der kommer fra hele landet.

25 friske unge i alderen 11-18 år har meldt sig som hjælpere til TEAM ungecamp. Der har været venteliste for at komme med på TEAM Ungecamp. De unge bor bor sammen på DMs Frivillig Camp.

 

Hvor finder jeg resultater fra DM?

Allerede torsdag aften blev de første Danmarksmestre i stilpas fejret. Junior: Lucas Hedegaard Sørensen på Blika frá Skriðu og Ungdom: Natalie Fischer på Ímnir fra Egeskov. Du finder programmet samt alle resultater på DIs stævnesite lige her.

 

Senior Danmarksmester i stilpas, Anders Stokbro med Ljosi fra Bispegården Du finder programmet samt alle resultater på DIs stævnesite staevne.islandshest.dk. Foto: KC

Hvordan køber jeg billetter til DM?
Du kan købe billetter i indgangen fra torsdag den 12. juli, og her vil prisen være: kr. 275,- for alle dage, og 100 kr. for éndagsbilletter. Børn under 12 år har gratis adgang. Ved indgang efter kl. 15 vil éndagsbilletter kunne købes til halv pris.

Aldrig før har der ved DM været så mange udstillere, og drager du mod Herning er der god grund til at gå på opdagelse på udstillernes stande.

Oplev mere stemning fra DM på DIs facebookside under begivenheden “Danmarksmesterskaberne for islandske heste” –

Husk at du også kan opleve DM hjemmefra via LIVESTREAMING leveret af Zibrasport Equest. (Pay pr. view)

/KC