NYHEDER

24/11-2022

Eliteudvalget gør status: Vi skal fortsætte arbejdet med ungdomseliten

Opgaven som ungdomseliteansvarlig opslås i januar 2023

Af: Eliteudvalget Foto: Christina Løwe Johansen

Et eliteår er gået, og vi står overfor et nyt. Vi har i 2022 haft fokus på ungdomseliten, hvor vi har afholdt 3 samlinger samt en samling for ungdomslandsholdet mellem DM og NM 2022.

De meget positive tilbagemeldinger bekræfter os i, at vi skal fortsætte arbejdet med ungdomseliten.

For at bevare kontinuiteten i ungdomselitearbejdet fortsætter Christina Løwe Johansen som tovholder frem til og med VM 2023. Fremadrettet ønsker vi, at man som ungdomseliteansvarlig forpligter sig i en 2-årig periode, og vi vil i januar 2023 slå opgaven som ungdomseliteansvarlig op med deadline for ansøgning pr. 1. marts. Man bliver så ungdomseliteansvarlig fra VM2023 til og med VM2025. For mere information kontakt allerede nu Dina Rosenberg Asmussen på dina@roas-advice.dk

Taskforce med fundraising
Vi er ved at lægge sidste hånd på et program for ungdomseliten for 2023. Aktiviteterne skal nøje afstemmes med vores nye taskforce, der arbejder med fundraising. Den består af aktive forældre til ungdomseliteryttere.

Fokus på ungdomseliten fortsætter altså, men vi vil i kommende sæson også rette fokus mod senioreliten. Vi har et virtuelt møde med seniorelitegruppen d. 7. december, hvor vi bl.a. skal planlægge relevante aktiviteter.