NYHEDER

18/3-2021

FEIF suspenderer deadline for registrering af WRL-stævner

På grund af den aktuelle Covid-19 situation har FEIF besluttet at suspendere deadline for registrering af WRL-stævner, som ellers var sat til den 31. marts.

Det vil sige, at der kan ansøges WRL-status løbende. Det vil også være muligt at rykke datoer for stævner løbende uden mer-omkostning.

Der har været forespørgsel om man kunne fjerne reglen med, at der skal være tre FEIF-dommere, hvoraf den ene skal være fra udlandet. Til dette har FEIF besluttet følgende:

 

  • Alle WRL-stævner skal planlægges, som foreskrevet i Rules and Regulations. Hvilket vil sige, at stævnearrangørerne i deres planlægning skal sørge for at entrere med, at en af FEIF-dommerne skal være fra et andet land end ens eget. Skulle det dog i forhold til Covid-19 situationen vise sig, at den inviterede dommer ikke kan rejse eller kun rejse under strikse karantæne-bestemmelser, skal arrangørerne kontakte Jean-Paul Balz fra FEIF for at få en eventuel dispensation ved at fremvise den oprindelige invitation til den udenlandske dommer og dennes accept af invitationen samt dokumentation for rejsereglerne. Baseret på det disse dokumentationer vil FEIF´s sportsformand afgøre, om der kan gives en dispensation for reglen med mindst en udenlandsk dommer ved WRL-stævner.

 

  • Resultater fra WRL-stævner, hvor der ikke har været en udenlandsk dommer tilstede, og hvor der ikke er givet dispensation fra Jean Paul Balz vil ikke blive registreret i WRL ranglisten.

 

  • Til hvert WRL-stævne skal der være mindst tre FEIF-dommere. Det er ikke muligt at erstatte en af FEIF dommerne med en nationaldommer.

 

/Sportskomiteen