NYHEDER

18/8-2020

Find nemt oversigt over guidede rideture i VORES NATUR

 

De guidede rideture, der afvikles i forbindelse “Vores Natur”, er nu samlet i en oversigt på Ridespor-Danmark.dk´s hjemmeside.

Af Kristina Christensen

Har du også ledt efter de guidede rideture i mængden af aktiviteter på hjemmesiden voresnatur.dk? Nu er de samlet og nemmere at få overblik over.

Det er naturens år, og flere danskere skal ud i naturen i 2020 ifølge målsætningen for den store nationale satsning, – projekt “Vores Natur”. Her er guidede rideture et tilbud, der har til hensigt at give flere ryttere mulighed for at opdage naturens mange muligheder. Ture, som man kan melde sig til helt frem til november.

Turene gennemføres med støtte fra projekt Ridespor-Danmark, der i foråret modtog 80.000 kr. fra Vores Natur-puljen, der er finansieret af Nordea-fonden, 15. juni-fonden, Aage V. Jensen Naturfond og Udlodningsmidler til Friluftsliv.

-I Ridespor-Danmark har vi fokus på ridning i naturen som en sund, aktiv og givende måde at opleve naturen på – for både hest og rytter.  Vi vil med de guidede ture gerne synliggøre værdien og behovet for adgang til naturen og det åbne land.

-Vi har på workshops motiveret og styrket kompetencerne hos frivillige tur-guider til at påtage sig opgaven med at planlægge og gennemføre sikre rideture i regi af  ”Vores Natur”, men også i fremtiden. De er klar og de glæder sig til at afvikle turene, forlyder det fra Tove Urup Madsen, projektleder i Ridespor-Danmark.dk i en pressemeddelese.

Find turene på ridespor-danmark.dk

Læs ældre nyheder om emnet: