NYHEDER

15/9-2018

Formanden genopstiller

 

Formand Mie Trolle

Formand for Dansk Islandshesteforening Mie Trolle. Foto: KB

Bestyrelsen har været samlet fredag og lørdag på Vilhelmsborg. På mødet meddelte formand Mie Trolle, at hun ønsker at genopstille for yderligere 2 år til posten som formand for Dansk Islandshesteforening. I henhold til vedtægterne bør foreningen melde ud senest den 15. september, hvad der sker på posten.

I forhold til de forestående valg til komiteerne, så kan det generelt – på dette tidlige tidspunkt – siges, at der ser ud til at være stor velvilje til at genopstille til posterne, og der hvor enkelte personer har meldt ud, at de ikke ønsker genvalg, eller ønsker at udtræde uden at være på valg, er der andre, som har udtrykt velvilje til at stille op.

En kandidatliste vil blive offentliggjort på DI’s hjemmeside senest 14 dage før foreningens generalforsamling på Dalum Landsbrugsskole den 10. november 2018.

Er du interesseret i at melde dig under fanerne og gøre en indsats for det område, som du brænder for, så kontakt gerne enten den pågældende komiteformand eller formand Mie Trolle – link til adresselisten.

DIs vedtægter.

Mårslet, 15. september 2018