NYHEDER

15/11-2019

Fortæl os om din(e) kandidater til ”Bedste FEIF-instruktør eller træner i 2019”

Dansk Islandshesteforenings uddannelsesmatrix.

Kender du en fantastisk instruktør med en uddannelse godkendt af Dansk Islandshesteforening og som står i FEIF-Matrixen? Må vi høre hvem? og hvorfor, du er begejstret?

DIs-uddannelsesudvalg har fået en opfordring fra FEIF til at udpege Danmarks kandidat til ”Bedste FEIF-instruktør eller træner i 2019”.

Denne opfordring gives hermed videre til alle medlemmer af DI.

Derfor, lad os vide, om I har oplevet en helt usædvanlig initiativrig, innovativ og kompetent underviser/træner. Det kan være i forbindelse med undervisning af børn, handicappede, sportsryttere og alle mulige andre.

Kandidaten skal opfylde følgende kriterier:

-Kandidaten skal være medlem af en islandshesteforening under FEIF.

-Kandidaten skal stå på den danske liste over instruktører og trænere

-Kandidaten skal være aktiv instruktør/træner.

Indsend din nominering via mail

Send en kort præsentation af personen samt en kvalificeret begrundelse for indstillingen til Rita@islandshest.dk senest den 8/12 2019. Husk at opgive medlemsnummer af DI. Du finder det via sporti.dk

På baggrund af de indsendte nomineringer, vil udvalget herefter udpege Danmarks kandidat til årets instruktør eller træner i FEIF anno 2019. Hvem, offentliggøres på DIs hjemmeside d. 16.12. Den endelige udnævnelse af bedste FEIF-instruktør eller træner 2019 finder sted ved FEIF-konferencen i februar  .

/DI Uddannelse