NYHEDER

2/3-2018

Geysir i gavehumør!

Den sjællandske lokalklub Geysir har på sin netop afholdte generalforsamling besluttet at donere 50.000 kr til Projekt Hedeland. 

I Geysir, der holder til ca. 15 km fra Hedeland, var der ingen tvivl på klubbens nylige generalforsamling. Donationen på 50.000 kr havde bred opbakning.

Sådan fortæller formand for Geysir, Henning Nevers, der understreger vigtigheden i at alle sjællandske lokalklubber bakker op om Projekt Hedeland:

-Vi i Geysir er ikke nogen stor lokalklub, vi har omkring 135 medlemmer. Men vi mener, at Hedeland skal bestå og leve fremover. Hedeland har stor betydning for os. Ikke kun pga. de sportslige rammer, men også fordi området udgør et fantastisk rideterræn ,-man kan jo ride derude i flere dage. Mange i Geysir har været med fra Hedelands start, og Geysir-medlemmer bruger Hedeland både i forbindelse med vores store årlige tilbagevendende Geysir-masters stævne, der sidste år havde 90 starter og vores juniorridelejr. Områdets kvalitet er, at du har det hele samlet og især for vores juniorryttere har det stor betydning, at vi ikke behøver at skulle ride på landevej.

Donationen fra Geysir er møntet på tilskud til nye baneanlæg. Formand for Hedelands projektudvalg, Leif Andersen supplerer med at oplyse, at muligheden for nyt gæðingakeppni-baneanlæg nu er rykket et stort skridt nærmere.

/KC