NYHEDER

13/6-2019

“GK Talks” – NY idé ved DM i Gæðingakeppni!

Dette års danmarksmesterskaber i Gæðingakeppni d. 28. – 30. juni 2019 bliver et event, der ikke alene byder på flotte stævnepræstationer men også på oplevelser for både ører og gane.

Faglige oplæg: “GK Talks”
En ny idé er født: Den hedder “GK Talks” og er iværksat på initiativ af frivillige stævnearrangører i Faxiklubben. Det er lykkes arrangørerne at sammensætte en række af faglige oplæg, som du har gratis adgang til, når du ikke skal ride eller nyde synet af sprudlende islandske heste i højt tempo. Oplæggene gennemføres fredag, lørdag og søndag. På Dansk Islandshesteforenings stævnesite finder du det foreløbige program.

Du behøver ikke pakke andet end stol og tæpper. Lækkert mad, kaffe og kage finder du i cafeteriet. Og når du har spist, kan du passende tage en tur på shopping og opleve rideudstyr, tilbehør og andre skønne sager, der knytter sig til livet omkring den islandske hest. Du kan se hele udstillerlisten her

Tilmeldingen for ekvipager er stadig åben! DM afholdes uanset antal tilmeldte ekvipager. Bemærk tilmeldingen for ekvipager er flyttet frem til d. 20.6.

/KC