NYHEDER

16/12-2022Forfatter: Kristina

Her er Danmarks kandidat til årets bedste FEIF-instruktør/træner 2022

Siden starten af november 2022 har man kunnet nominere en kandidat til titlen som årets bedste FEIF-instruktør/træner 2022. Nu ligger det fast, hvem Danmarks kandidat er.

Af: DI uddannelse, Anne Soelberg.

Dansk Islandshesteforening har modtaget flest indstillinger på Liva Hvarregaard. På baggrund heraf er det en glæde at meddele, at hun er Danmarks kandidat til titlen som “Årets instruktør/træner i FEIF i 2022”.

Hjertelig tillykke til Liva Hvarregaard med nomineringen!

Liva Hvarregaard Nielsen er uddannet på Hólar University College i 2020. Hun er uddannet FEIF Level 3 instruktør og FT træner. Ved sin uddannelses afslutning modtog hun en pris for årgangens højeste samlede karaktersnit.

Hun modtog også prisen ‘Morgunblaðshnakkinn’, som er en pris for højeste samlede karaktersnit i alle praktiske ridefag.

Liva arbejder nu på Stutteri Lindholm Høje med nogle af verdens højest kårede hingste. Hun driver også sin egen virksomhed med undervisning og træning, “Training and Education v/LivaHv”, og underviser flere steder. Liva er bl.a. fast underviser for Heklas Junior Talent Team for andet år i træk.

Liva Hvarregaard og Styrkur frá Leysingjastöðum. Fotograf: Christine Smit.

I en indsendt nominering lød det bl.a. sådan:

“Liva underviser en gruppe ryttere fra 12 til 75 år på forskellige niveauer i Sulsted, Nordjylland. Liva er positiv og god til at finde løsninger til enhver rytter. Kommunikationen mellem hest og rytter er meget vigtig for hende”

Du kan stemme på årets FEIF-instruktør/træner 2022 fra 9. januar.

Afstemningsperioden løber fra 9.-16. januar 2023 på FEIF’s hjemmeside som en onlineafstemning.

Annonceringen og fejringen af “Årets FEIF-instruktør/træner 2022” finder sted på FEIF-konferencen 2023 d. 3.-4. februar i Stockholm, Sverige.

Se også: Det er tid til at nominere årets bedste FEIF-instruktør/træner 2022

Introfoto: Liva med Harka frá Holtsenda 2. Fotograf: Ann-Christin Vogler.