NYHEDER

9/12-2019

Hvad går dit medlemskontingent til? 

Dansk Islandshesteforening – en forening for alle med islandsk hest!

Fra i dag mandag d. 9.12. begynder vi at udsende medlemsopkrævninger via e-mail. Hold derfor godt øje med din indbakke!

Er du allerede medlem, og er du er i tvivl om din e-mail står korrekt i vores system, kan du tjekke det, ved at logge ind på sporti.dk og kigge under “Dine medlemsskaber” og herefter klikke på dit navn.

Til dig, der betaler via betalingsservice
Du skal være opmærksom på, at du kan opleve vanskeligheder med at indløse rytterlicens, hvis din medlemsopkrævning betales via betalingsservice, idet beløbet først trækkes i starten af januar. Først når dit medlemskab er betalt, kan du indløse rytterlicens. Har du spørgsmål, kontakt da sekretariat@islandshest.dk

Til dig, der gerne vil være nyt medlem
Hvordan du melder dig ind og hvilket medlemsskab, der passer til dig, kan du se lige her 

 

Hvad går dit medlemskontingent til?

Politisk indflydelse
Du bidrager til at give organisationen styrke og forhandlingskraft i ridepolitiske sammenhænge. Som fx når vi kæmper for øget adgang til ridning i naturen og en ændring af kravene til transport og staldforhold.

Uddannelse
Du støtter organisationen i at kunne afholde mesterskaber, kåringer, kurser, uddanne og autorisere kåringsdommere, sports- og gæðingakeppnidommere, FEIF-instruktører, ridesporsfrivillige og i at udstede ryttermærker.

Støtte til organisationen
Du støtter udviklingen af islandshesteklubber i Danmark og deres medlemmers deltagelse i klubaktiviteter med deres islandske heste.

Kommunikation
Du understøtter udgivelsen af magasinet TÖLT og foreningens mulighed for at være aktive i forhold til pressen, lave PR, være på de sociale medier og være aktiv på hjemmesiderne:
islandshest.dk,
stambogskontor.islandshest.dk
staevne.islandshest.dk.

Administration
Du bidrager til, at der ydes support og gives rådgivning til lokalklubber, at der drives medlemsadministration, foretages kontingentopkrævning og koordinering med sporti.dk, hvor mange aktiviteter såsom stævner, kurser, fællesture, ridelejre, kåringer og mesterskaber med islandske heste fremgår af kalenderen.

Se vores medlemsfolder

Du kan downloade vores medlemsfolder lige her