NYHEDER

26/2-2020

Hov, hvor blev World Fengur af?

I øjeblikket er vi på sekretariatet i gang med at opdatere World Fengur abonnementer med DI-medlemskaber, således at vi sikrer fuld overensstemmelse mellem DI-medlemskab og deraf følgende WF-abonnementer. Som medlem af Dansk Islandshesteforening får man nemlig gratis adgang til den verdensomspændende islandsheste-database World Fengur (WF).

WF-abonnementet koster normalt kr. 1.250,- årligt, men er altså en af fordelene ved medlemsskab af Dansk Islandshesteforening. Melder man sig ud af DI, mister man derfor også automatisk sit WF-abonnement.

Hvis du derfor i de kommende uger oplever, at dit WF-abonnement pludselig stopper, og at du ikke kan logge dig ind på WF, kan det være fordi, at du enten ikke har fået betalt for dit DI-medlemsskab 2020 eller fordi DI-medlemsskabet, som WF-adgangen knytter sig til står i et andet navn.

Får du problemer med at logge dig ind på World Fengur, så ring til Helle Mogensen på sekretariatet på 8747 5075  kl. 9 – 13 mandag til torsdag og 9 – 12 fredag. Hun er klar til at hjælpe dig.

Er du ikke medlem af Dansk Islandshesteforening, så kan du blive det lige her

/Sekretariatet