NYHEDER

17/12-2019

Er det jeres klub, der skal afholde DM i ALRID 2020?

Foto: Anna Noer

Kære lokalklubber,

Dansk Islandshesteforening søger en lokalklub, der har lyst til at afholde DM i ALRID 2020.

Datoen for afholdelse bestemmer den lokale arrangør selv, men Sportskomiteen opfordrer til, at man som sædvanlig afholder stævnet en weekend i september.

Frivillige ved DM i Alrid 2019 på Birkegården. Foto: Anna Noer

Hvem gør hvad?
Lokalklubben står selv for økonomi og overskuddet går direkte til klubben. DI betaler bånd, rosetter og medaljer til DM-klassen og yder et tilskud til tryk på hjælpertøjet.

DI er desuden behjælpelig med en række hjælpemidler, som skal gøre det lettere for lokalklubben at afholde eventet. Hos DI kan stævnearrangøren uden beregning låne ALRID udstyr såsom veste, afmærkninger m.m.

I forhold til kommunikation stiller DI hjemmesiden staevne.islandshest.dk til rådighed som kommunikationskanal til vigtig information om:  Tilmelding, Program, Rytterhåndbog, Startlister, Forhindringer, Oversigtskort og Idealtider, Resultat, Sponsorer, Tilskuer-Info og Kontaktoplysninger.

Desuden tilbyder DI også at oprette en delt begivenhed for DM i Alrid via DIs facebookside, hvor den kan ses af de knap 8000 følgere. DIs kommunikationsmedarbejder står i det hele taget gerne til rådighed for at modtage fotos og dele nyheder fra DM i Alrid og/eller opslå information på DIs hjemmeside og facebookside om DM i Alrid, så viden om konkurrencegrenen når videst muligt ud til danske islandsheste-entusiaster.

Foto: Anna Noer

Byd gerne ind
Det er nu muligt at byde ind på afholdelse af DM i ALRID 2020, og få dette fantastiske arrangement til netop din lokalklub. DM i ALRID giver den lokale klub masser af omtale og mulighed for at afholde et meget populært stævne, som kan brande klubben både i lokalområdet, og blandt DI´s medlemmer. Et sådant arrangement er meget publikumsvenligt, og der vil være mange muligheder for at inddrage mange spændende samarbejdspartnere i form af salgsboder eller andet, som kan være med til at give et overskud direkte til klubben.

I 2019 blev DM i ALRID afholdt med stor succes af Lokalklubben Toppur på Birkegården i Rønde. Mere end 70 ryttere og heste var tilmeldt, og efter en spændende og begivenhedsrig weekend kunne deltagere og besøgende fejre Christina Dam på Merkur fra Hvolbæk som ny Danmarksmester i AL1 og Linnea Zangenberg Eriksen på Stjarna fra Lynggården som Danmarksmester for ungrytterne.

Fra venstre: Linnea Zangenberg Eriksen på Stjarna fra Lynggården og Christina Dam på Merkur fra Hvolbæk Danmarksmestre i AL1 2019. Foto: Kristina Christensen.

 

DI opfordrer til, at hvis man som lokal klub eller en gruppe af arrangører brænder for at afholde DM i ALRID 2020 eller 2021, at man henvender sig til Sportskomiteen på sportskomiteen@islandshest.dk hurtigst muligt.

Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte ALRID-udvalget på alrid@islandshest.dk

 

Foto: Anna Noer

Med venlig hilsen og på vegne af DI`s ALRID udvalg

Lis, Laura, Kjeld, Mette Marie og Brian.