NYHEDER

15/1-2019

Istølt Frederikshavn med ambitiøs livestream-satsning

Lørdag d. 2. februar danner Iscenter Nord i Frederikshavn atter rammen om Istølt Wintermatch 2019. Arrangementet, der afholdes for 10. gang i Nordjylland, er i høj grad med til at skabe opmærksomhed omkring den islandske hesterace i Danmark.

Islandsheste-TV til folket!

I arrangementet rider 65 ekvipager på isen i tre klasser: 4.1 Special, 5.1 Special og istølt.
Det hele kan opleves gratis på livestream fra lørdag d. 2/2 kl. 18.15, hvor signalet åbnes. Der er dermed mulighed for, at alle (islands)hesteinteresserede kan opleve islandske heste på is hjemmefra.

-Der er tilknyttet to professionelle tv-værter i udsendelsen. Nemlig Anna Louise Didriksen og reporter Satie Espersen, oplyser arrangør Jan Michael Madsen. Begge er passionerede “hestepiger”. Anna Louise Didriksen var i mange år vært på TV2 Sporten, mens Satie Espersen efter en årrække som radiovært på P1 og P4 Nordjylland nu arbejder på TV2 Østjylland i Aarhus. Det er virkelig et stærkt hold, vi har sammensat. Det bliver godt, siger Jan Michael Madsen.

Fra d. søndag 3. februar om aftenen kan man se den udsendelse, der blev sendt live lørdag – også alle de indledende runder lægges op til free view.

-Vi forsøger at skabe dokumentation for betydningen af og interessen for den islandske hest ved skabe Istølt Frederikshavn. Vi har de seneste to gange arbejdet hårdt på at skabe en reel TV-oplevelse i samarbejde med en professionel TV-producent. Det synes jeg, vi er lykkedes godt med. I år forventer jeg, at antallet af seere øges yderligere takket være et godt samarbejde med internationale islandshestemedier og vores øvrige internationale samarbejdspartnere, afslutter Jan Michael Madsen.

Istølt og Dansk Islandshesteforening har eventaftale

Aftalen betyder bl.a. et samarbejde omkring forsikring, KODA rettigheder, kvalitet for heste, officials og ryttere, samt ikke mindst, fælles interesse i skabelse af synlighed for den islandske hest. Du kan møde Dansk Islandshesteforening i messeområdet. Her kan du støtte foreningens formål ved at melde dig ind, tegne abonnement på magasinet TÖLT eller købe DIs store jubilæumsbog.

Klik på linket her for at komme direkte til livestream.