NYHEDER

4/6-2019

Jobopslag – ny stambogsfører

Er du vores nye stambogsfører hos Dansk Islandshesteforening?

Dansk Islandshesteforening søger en ny stambogsfører.

Jobbet:

Jobbet består af at lede stambogskontoret, som udfører følgende:

  • Opgaver med lovpligtige dokumenter på alle islandske heste i Danmark, hvor opgaverne udføres efter autorisation fra Fødevarestyrelsen. De lovpligtige dokumenter er f.eks ejercertifikater og hestepas.

 

  • Opgaver som følger af det danske stambogsreglement, f.eks. registreringer i forbindelse med kåringer af islandske heste, bedækningstilladelser, hingsteliste, udtagning af DNA mv.

 

  • Udarbejdelse af procedurebeskrivelser, vedligehold og udvikling af hjemmeside, udarbejdelse af pris- og sagsstatistikker, sikring af kvalitetsstyring ift. EU og dansk ret.

 

  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere, f.eks. SEGES, WorldFengur og Fødevarestyrelsen.

 

Der er ca. 40.000 islandske heste i Danmark. Stambogskontoret behandler knap 8000 sager årligt.

Ud over stambogsføreren er der tilknyttet en servicemedarbejder på stambogskontoret.

Stambogsføreren refererer til Dansk Islandshesteforenings sekretariatschef.

Personprofil:

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst person, som brænder for at udføre en god service for hesteejerne. Personen skal kunne håndtere mange sager ad gangen, og derudover være struktureret og kvalitetsbevidst i arbejdets udførelse. Vi søger en person, som er åben, troværdig, robust og som yder en god service til alle ejere af islandske heste. En stor del af kontakten med hesteejerne foregår på mail og/eller telefon.

Det vil være en fordel, at du har et vist kendskab til heste, enten som hesteejer eller som rytter.

Der er ingen formelle krav om uddannelse. Da en del af arbejdet foregår på engelsk, skal engelsk beherskes.

Vi tilbyder:

Et motiverende og fleksibelt fuldtidsjob, hvor vi sammen glædes over at løse opgaverne i den direkte kontakt med islandshesteejerne.

Løn efter kvalifikationer.

Hvem er vi?

Dansk Islandshesteforening er en medlemsorganisation for alle med en islandsk hest, dvs. ryttere og avlere og andre med interesse i hesten og den islandske kultur. Der er ca. 65 medlemsklubber tilknyttet. Sekretariatet ligger på Vilhelmsborg, det nationale hestesportscenter, og der er 9 ansatte. Se mere her: www.islandshest.dk

Hvad nu?

Hvis du har lyst til at søge stillingen, kan du sende en kort ansøgning vedlagt dit CV til max@islandshest.dk senest tirsdag den 18. juni 2019. Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 25. juni 2019 med ansættelse pr. 1. september 2019. Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Max Adelsbøll på telefon: 40566979.

Opslået den 4. juni 2019