NYHEDER

15/10-2019

Klubkomiteen opfordrer lokalklubberne til deltagelse i Generalforsamlingen d. 23.11.

Tilføjelse/specificering til nedenstående: 

Det skal tilføjes til nedenstående, at der ikke er tale om en seperat workshop før generalforsamlingen, men at der undervejs under afviklingen af årets generalforsamling vil være en indlagt en længere pause, hvor klubberne opfordres til at deltage i en diskussion om Dansk Islandshesteforenings fremtidige organisering.

———————————————————————————————————————————————————

Klubkomiteen aflyser det klubmøde, der var i kalenderen d. 26.10. og opfordrer i stedet lokalklubberne til at deltage i en workshop forud for generalforsamlingen d. 23. november. Herunder kan du læse det brev, som klubkomiteen har udsendt til landets lokalklubber.

Kære Islandsheste-klubber

Der har den sidste tid været lidt ændrede arbejdsgange og ekstra arbejde til bestyrelsen for Dansk Islandshesteforening, så den daglige drift og planlægning ikke går i stå.

Dette betyder at forarbejdet til oplægget omkring tankerne om DI´s fremtidige struktur må hvile en stund.

Klubkomiteen må hermed beklage, at vi aflyser klubmødet den 26.10, hvor emnet var introduktion til bestyrelsens tanker om foreningen fremtidige struktur.

I stedet vil vi stærkt opfordre til at møde op i Fredericia den 23. november, hvor der forud for generalforsamlingen vil være workshop omkring emnet.

Hilsen Klubkomiteen for Dansk Islandshesteforening

/KC