NYHEDER

2/2-2022

Lyst til at udvikle og forbedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde?

I starten af 2022 afholder alle de 23 lokale friluftsråd deres årsmøder, hvor der samtidig er valg til bestyrelserne. Du kan deltage på vegne af din lokalklub eller som medlem af Dansk Islandshesteforening, som er medlemsorganisation i Friluftsrådet.

Har du lyst til at være med til at udvikle og forbedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde? Så kom med og vær en del af Friluftsrådets lokale arbejde!

De lokale friluftsråd arbejder for at skabe gode muligheder for friluftslivet ved at påvirke kommuner og søge dialog og samarbejde med en lang række interessenter. I de lokale friluftsråd mødes frivillige ildsjæle, der arbejder for at forbedre rammerne for friluftslivet.

Du kan blive en aktiv del af det lokale arbejde og f.eks. arbejde for flere stier, fokus på friluftsliv i kommuneplaner, bedre adgang til naturen eller noget helt femte. Mulighederne er mange, og der er brug for dig!

Der er årsmøder inden længe
Hvert lokale friluftsråd har en bestyrelse, der vælges ved årsmødet. Bestyrelsesmedlemmerne vælges ud fra gruppen af deltagere fra de lokale foreninger af de organisationer, der er medlemmer af Friluftsrådet. Årsmøderne afholdes i løbet af de næste par måneder, og det er ikke for sent at tilmelde sig.

Hvis du gerne vil arbejde med friluftspolitik i dit lokalområde, så registrér dig via formularen og kontakt gerne formanden for det lokale friluftstråd for at høre nærmere.

Via dette link kan du se alle datoerne for årsmøderne.

Med venlig hilsen Natur/breddekomiteen og Tove Urup Madsen, Ridespor Danmark