NYHEDER

16/5-2018

Opdateret meddelelse vedr. GK-pointstævne og udtagelsesstævne d. 1.-3. juni 2018

Mårslet 16. maj 2018.

Det er lykkedes sportskomiteen at reetablere gæðingakeppni-stævnedelen som pointstævne og gæðingakeppni afvikles som et en-dagsstævne (drive-in) lørdag den 2. juni 2018 med en udenlandsk og 2 danske dommere. Der vil være mulighed for at deltage både med og uden boks.

Find tilmedingen på Sporti.dk lige her

Til information er de 100 deltagere inkl. de, der er tilmeldt via udtagelsesstævnet.

/Sekretariatet

________________________________________________________________________________________

Meddelelse pr. 9. maj vedr. DI og Nori´s Udtagelsesstævne d. 1.-3. juni 2018.

Da der ikke har været den forventede tilmelding til ovennævnte stævne, har vi i Sportskomiteen set os nødsaget til at nedjustere stævnet til udelukkende at være et udtagelses-/sport A stævne.

Denne nødvendige beslutning er taget i samarbejde med stævneudvalget fra Nori og viser stor økonomisk ansvarlighed, idet vi risikerede et større underskud, end DI som forening kan bære.

Stævneledelsen ønskede ikke at fortsætte som arrangører af det nedjusterede stævne og derfor har SK overtaget arrangørrollen – men heldigvis vil flere af hjælperne være de samme.

DI vil gerne takke Noris stævneteam for det store arbejde, de har lagt i at arrangere det planlagte US1, og beklager at de ikke ønskede at fortsætte på trods af nedjusteringerne.

Alle ryttere, som er tilmeldt Sport B og Gæðingakeppni-klasser får naturligvis deres tilmeldingsgebyr retur, og det samme gør sig gældende for de, der har betalt entrebillet, idet arrangementet bliver åbent for tilskuere – og vi håber, at rigtig mange vil komme og se flotte præstationer og heppe på de kommende landsholdsryttere.

Vel mødt til Udtagelsesstævne i Herning 1.-3. Juni 2018.

/DIs Sportskomite

_______________________________________________________________________________________

VEDR. SPØRGSMÅL:
Henvendelser vedr. ovenstående kan ske pr mail til: sportskomiteen@islandshest.dk 
Vær opmærksom på at beslutningen medfører en omstillingsproces, og at der derfor kan være forlænget svartid. Både DI og sportskomiteen arbejder så hurtigt som muligt på at imødekomme spørgsmål.

VEDR. FACEBOOK:
Alle kommentarer og forslag i debatten under begivenheden på forenings facebookside bliver læst. Sportskomiteen svarer ikke direkte på Facebook, men sørger for at svare så godt og hurtigt de kan via mail på sportskomiteen@islandshest.dk.

I er også velkomne med jeres spørgsmål i DIs FB-indbakke. Kommunikationsmedarbejder Kristina Christensen vil forsøge at samle ind til en “FAQ” – og dermed håbe at kunne aflaste vores frivillige i sportskomiteen.

Det er en situation, som også kan ses i kommentarsporet på facebook, der medfører frustration og forundring. Tingene så ganske rigtigt anderledes ud for bare en uge siden. Derfor er alle kommentarer forståelige. Pr. d.d. knokler alle frivillige i sportskomiteen i kulissen for at løse situationen så godt som muligt. Faktisk arbejdes der lige nu på højtryk for at kunne reetablere og gennemføre et pointstævne i Gædingakeppni i forbindelse med udtagelsesstævnet. Nærmere information herom følger.

/KC