NYHEDER

12/9-2020

Midlertidige lokale corona-stramninger

Forsamlingsforbuddet er fra d. 7. september sænket fra 100 til 50 personer i 18 af landets kommuner, hvor smittetallet pt. er højest. Stramningerne er i første omgang berammet til at gælde indtil 22.september og gælder kun lokalt.

Sundhedsmyndighederne har besluttet, på baggrund af en ny samlet vurdering af smittesituationen, at indføre en række tiltag i hele landet, der skal forebygge en øget smittespredning.

I Københavnsområdet og Odense Kommune er der konstateret en særlig bekymrende udvikling med en række forskellige smitteudbrud og et stigende antal smittede. Derfor blev der d. 7/9. indført særlige tiltag målrettet disse kommuner.
Forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 personer gælder i de følgende 18 kommuner: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Københavns, Lyngby-Tårbæk, Odense, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Læs Sundhedsministeriets overordnede retningslinjer for kommunerne her.

Her er det værd at bemærke, at Islandshestecentret Hedeland ligger i Høje-Taastrup kommune.

Kontakt sportskomiteen, hvis I har brug for vejledning
Lokalklubberne er altid velkomne til at kontakte sportskomiteen for sparring. Der skal også lyde en opfordring til at søge råd og vejledning for netop jeres lokale arrangement ved at benytte politiets corona – hotline.

Eksisterende stævneanbefalinger gælder fortsat i resten af landet
Som stævnearrangør i resten af landets kommuner kan du fortsat stadig forholde dig til vores gældende anbefalinger pr. 11. august, som du kan læse her. Disse vil selvfølgelig blive opdateret, hvis der skulle komme nationale stramninger.

Med venlig hilsen Sportskomiteen