NYHEDER

17/1-2020

Nordic Ice Games – største danske istølt til dato kan ses på stream

Foto: Andreas Hejndorf

Se med hjemmefra når islandske hestehove dundrer på spejlglat is i Frederikshavn d. 1. februar

Af Kristina Christensen

Igen i år bliver der mulighed for at klappe og huje bravt af den islandske hest, når den med sine særlige gangarter indtager Frederikshavn isarena for at dyste i femgangsklassen 5.1 Ice special, firgangsklassen 4.1 Ice Special og tøltklassen Ice tölt.

Internationalt felt på højt niveau
Ved eventet Nordic Ice Games er feltet internationalt – med ryttere, der dyster på et konkurrencemæssigt højt niveau. Både Sverige, Norge, Tyskland og Danmark er repræsenteret i 70 starter. Billetter til eventet er udsolgt, men du kan – takket være stream – klappe med hjemmefra.

Navneforandring
At Istølt tager navneforandring til Nordic Ice Games skyldes den indsats, der de seneste år er blevet lagt i tv-produktionen af eventet, som sidste år nåede ud til mere end 30.000 seere i mere end 37 forskellige lande.

-Det er lykkedes i kraft af en stor investering med produktion af en professionel live TV-stream, som gennem de seneste to år har været tilbudt alle islandshestefolk på nettet, fortæller Jan Michael Madsen, arrangør af Nordic Ice Games.

Professionel TV-produktion
Hvis du ikke nåede at købe billet til selve eventet, er der altså igen i år et professionelt tv-hold på pladsen, der guider seerne igennem den spektakulære oplevelse det er, at se islandske heste tølte på is og stryge afsted i pas henover den spejlglatte overflade!
I år er de to værter på TV-showet Iben Andersen og Johan Häggberg. Som reporter fra staldende og opvarmningen møder seerne journalist, Michael Frederiksen.

Hvordan ser jeg Nordic Ice Games hjemmefra?
Indtil den 25. Januar kan der købes en Early-Bird-pakke med rabat, så man for 50 kr. kan opleve hele showet. På selve dagen starter LIVE udsendelsen kl. 18.15. Dagen efter kan man, via sin adgang fra kl. 12.00, se hele live-udsendelsen igen, samt de indledende heats i alle klasser. Efter den 25. januar stiger prisen til 70 kr.

Linket til TV-showet finder du herunder:

Vær obs på at der er 10 sek. loading time!

https://iframe.dacast.com/b/145506/p/268540

Nordic Ice Games har eventaftale med Dansk Islandshesteforening.