NYHEDER

4/5-2020

Nu kan foreninger søge DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er fredag den 1. maj åbnet op for ansøgninger. Ansøgningsfristen løber til og med fredag den 15. maj.

Af Kristina Christensen

Så er det nu, hvis foreninger vil søge om midler fra DIF og DGI’s corona-hjælpepulje. Det skriver DIF på sin hjemmeside.

Puljen indeholder 44 millioner kroner, der kan uddeles til lokale idrætsforeninger for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som foreninger oplever som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med coronakrisen. Det kan være som følge af aflyste stævner, manglende kontingentbetalinger, manglende deltagelse på festivaler og lignende.

Det er muligt at ansøge om midler fra puljen fra fredag den 1. maj til og med den 15. maj. Alle ansøgninger vil blive behandlet senest ved udgangen af juni måned.

Også idrætsforeninger, som ikke er medlem af DIF og DGI, kan søge puljen.

Har du spørgsmål?

Yderligere oplysninger om ansøgningsprocedure, retningslinjer samt spørgsmål og svar kan findes på DIF’s hjemmeside på adressen www.dif.dk/stotte

Pengene i puljen kommer fra Kulturministeriet på baggrund af en politisk aftale indgået af et bredt udsnit af folketingets partier.

Kilde: DIF.dk