NYHEDER

9/3-2023Forfatter: Kristina

Nu lanceres Stambogskontorets nye hjemmeside og en interaktiv hingsteliste

Stambogskontorets nye hjemmeside er i luften. Det samme er en ny og interaktiv Hingsteliste.

Dansk Islandshesteforening er glad for at kunne præsentere to nye brugervenlige hjemmesider tilknyttet Stambogskontoret. Den ene er Stambogskontorets hjemmeside. Den anden er en interaktiv hingsteliste.

Begge hjemmesider lanceres som et led i fornyelse af Dansk Islandshesteforenings og Stambogskontorets hjemmesider.

Stambogskontorets hjemmeside

Hjemmesiden stambogskontor.islandshest.dk har undergået en betydelig forandring. Både i udseende og funktionalitet. Den er blevet forenklet i sit udtryk. Det skulle meget gerne gøre siden nemmere at navigere rundt på, så du hurtigt finder svar.

Hingstelisten

Engang bestod DIs hingsteliste af en exelfil. Den tid er slut. Nu kan landets hingsteejere ganske gratis præsentere sin(e) hingst(e) med foto og information, fysisk placering og kontaktoplysninger på hingsteliste.islandshest.dk

Nemt og overskueligt.

Her findes samtlige hingste med bedækningstilladelse i Danmark

Listen er delt op i et dansk afsnit og et internationalt afsnit, og hvert år kan hingsteejerne som en fri service indsende oplysninger om:

  • den kommende bedækningssæson,
  • hvor hingsten bedækker,
  • der er mulighed for stod, håndbedækning, insemination, køle eller frostsæd.

Vi har sendt velkomstmail til alle de hingsteejere, vi har haft oplysninger på, og mange har allerede meldt tilbage med oplysninger og billeder. Tak for det. Er der flere hingsteejere/holdere, som vil melde ind med oplysninger og billeder om deres hingst, så skriv endelig til hingsteliste@islandshest.dk.

/Stambogskontoret