NYHEDER

26/3-2019

Ridespor Danmark – Nyt foredrag til DI Talks

Den 4.-7. april 2019 danner MCH Messecenter Herning rammen om Icehorse Festival, hvor verdens største indendørs ranglistestævne for islandske heste afvikles.

Stævnet har både DRL  og WRL status, så her kæmpes både om nationale placeringer og internationale placeringer i toppen af verdensranglisten.

Sideløbende med gangarts- og tøltklasser i både sport A og sport B samt klasser for helt unge heste, de såkaldte “Futurity”-klasser, hvor 5- og 6-års heste bliver vist frem i en blanding af sportsklasse og show, kan du opleve Dansk Islandshesteforenings foredragsrække DI talks.

 

Programmet byder på en lille ændring, nemlig et foredrag ved Tove Urup Madsen torsdag den 4. april kl. 17.00.

Tove vil fortælle om Ridespor Danmark under overskriften:

“Hvordan får vi flere og bedre ridestier i Danmark”?

Tove Urup Madsen er projektleder på Ridespor-Danmark, der er et projekt, som primært er finansieret af Danmarks Idrætsforbund og som er hægtet op på både Dansk Islandshesteforening og Dansk Ride Forbund. Det overordnede formål med projektet er at forbedre natur- og motionsrytteres adgang til naturen. Tove Urup Madsen vil præsentere, hvordan man i projektet har valgt at arbejde med den problemstilling og de udfordringer, der er på området. Herunder vil Tove også komme ind på, hvad man kan gøre i sit eget nærområde for at få flere ridestier.

DI Talks foregår primært på dansk og er inkluderet i din billet til Icehorse Festival
(Personlige medlemmer af DI kan også deltage i DI TALKS uden at have købt billet. Henvendelse i indgangen)

Har du endnu ikke købt din billet til skønne dage rundt om og med den islandske hest, i selskab med dine islandshestevenner og bekendte, så klik her for at komme til billetsalg.