NYHEDER

13/3-2019

Nyt baneanlæg i Padborg

Artikel fra Jydske Vestkysten

Sportskomiteen har godkendt endnu et flot baneanlæg.

Denne gang er det Skyttehus Ovalbane, som ligger i Padborg, som er blevet godkendt. I godkendelsen ligger der, at banerne holder de mål, som er sat til afholdelse af stævner. På baneanlægget er der en kombineret 250 og 300 meter bane, samt et 300 meter langt passpor.

Det er Dorte Støy og Jørgen Stærmose, som købte stedet i 2014, som nu har fået et stort ønske opfyldt.

Dorte Støy siger:

Vi købte stedet netop fordi det er ideelt for alle former for hestesport. Her er en ridehal, her er dressurbaner, HTW-bane, tæt på den skønne Frøslev Plantage og nu også med ovalbane og pasbane på matriklen. Vi håber at det nye anlæg flittigt vil blive brugt af klubber, organisationer og grupper, til kurser, kåringer, fremvisninger, stævner så der vil være masser af liv. Man kan leje baneanlægget.

Vi har anlagt banerne , fordi vi har muligheden for det og vi synes det er sjovt.

Der er flere islandshesteryttere i Danmark end nogensinde før, så vi håber med vores anlæg i det sydjyske at kunne tilgodese mange af disse rytteres ønske om gode baneanlæg. Vi håber på at kunne udbygge samarbejdet med klubberne syd for grænsen .

Den 14 april holder vi stort åbnings-event, og vi håber der kommer rigtig mange. Vi har fået tilsagn om adskillige udstillere og flere ryttere, vi har arrangeret små konkurrencer for både store og små.

Skyttehus Ovalbane har en hjemmeside, som er www.ovalbane.dk, og en Facebook-side Skyttehus Ovalbane, som man kan besøge for yderligere information.

DI siger tillykke med det flotte baneanlæg.

Øvrige godkendte baner i Danmark kan ses her.

Mårslet, 13. marts 2019