NYHEDER

7/6-2021

Nyt fra Klubkomiteen juni 2021

Nyt fra Klubkomiteen juni 2021

Inden for de sidste måneder har klubkomiteen arbejdet med at sætte to webinarer i søen. Ét om ryttermærkerne, som der kan læses mere om HER , og dels et inspirationswebinar om organisering og afholdelse af rideture.

Glad i låget af at ride ture med andre

På sidstnævnte gav Landi-Askja gode input til vidensdeling og erfaringsudveksling mellem de 11 deltagere, som brugte en aftenstund på inspiration til den varme årstids ture. Vi kom langt omkring i debatten, som også kom til at handle om muligheden for at indlægge fællesspisning eller kaffebord, udvekslingsture med andre klubber, vigtigheden i at afholde ture også ved meget få tilmeldte, og om hvordan, man bare bliver ”glad i låget” af at ride sammen med andre.

Foto: FEIF/Ulrike Roosen-Runge

8 friske unge er nu i juniorudvalget

Klubkomiteen har fået juniorudvalget lagt under sig, og der har meldt sig 8 friske unge til at komme i gang med arbejdet, som det tidligere udvalg har givet dem en god indføring i. Juniorudvalget mødes primært online, og arbejder i denne tid på at få formuleret deres opgaver. De regner med at kunne afholde nogle mindre arrangementer i efteråret og vinteren, som optakt til et større arrangement til næste forår/sommer.

180 deltagere til årets aktivitetsuge i Kompedal

Der afholdes igen i år Aktivitetsuge i Kompedal i uge 29, og der er ved tilmeldingens slut små 180 deltagere incl. hjælpere. Med behørig overholdelse af corona-reglerne og de 145 heste, som bliver opstaldet på en mark ikke langt fra lejren, vil ugen igen summe af liv med forskellige kurser i at arbejde med heste, ride og lave håndværk, eller hygge med kaffe og øl efter en god ridetur ud over sletterne.

Aktivitetsuge i Kompedal Lejren ved Engesvang. DI ´s familie-lejr for islandsheste-familier. Foto: Henrik Bjerregrav

Der er klubmøde d. 3. oktober i Vissenbjeg på Fyn

Sidste år måtte vi jo desværre aflyse klubmødet pga Covid-19 restriktioner, men vi glæder os til i år at kunne invitere alle klubberne under DI den 3. oktober i Vissenbjerg på Fyn. Vi arbejder på, at mødet både kan være med fysisk- og virtuelt fremmøde, så de, der finder vejen til Fyn i overkanten også kan deltage.

Med venlig hilsen Klubkomiteen

/d. 7/6 2021