NYHEDER

21/3-2018

Randver rider også mod Hedeland

DI kan med glæde offentliggøre at Lokalklubben Randver nu også har doneret kr. 20.000 til Projekt Hedeland.

Lokalklubben Randvers bestyrelse har på sit nylige bestyrelsesmøde besluttet at donere et beløb på kr. 20.000 til Projekt Hedeland. Det fortæller formand Karen Julie Holsbo Poulsen.

-Det betyder meget for os i bestyrelsen at signalere, at vi støtter op om hele projekt Hedeland. Donationen kan projektgruppen bruge frit – der er jo brug for støtte til alt lige fra parkerings- til indendørsfaciliteter. Det var da vi kunne se, at vores naboklubber havde doneret til projektet, at vi også besluttede, at det var noget for os, indleder formanden.

 

-Vi er cirka 200 medlemmer i Randver. En broget skare, der gerne laver temaaftener og fællessture. Stævner har vi ikke så meget erfaring med, men vi er på vej ind et samarbejde med lokalklubben Blossi, der har mere erfaring heri. Der er ingen tvivl om, at der er mange gode frivillige kræfter i Randver, der gerne vil bidrage til afholdelse af stævner. Og Hedeland – det kan vi alle gøre brug af, og vi vil gerne bakke op om fællesskabet og følelsen af at være med i Dansk Islandshesteforening. På sigt kunne det også være skønt, hvis Hedeland kunne lægge rammer til et DM eller til andre store begivenheder, for måske afholder turen over broen nogle fra at deltage i større islandshestearrangementer, afslutter hun.

/KC